Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 45

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 46

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 48
اخبار | برنامه تجاری‌سازی فناوری نانو

آخرین اخبار

پاکسازی اثرات شیمیایی حشره‌کش‌ها به کمک بازیافت بطری‌های پلاستیکی

پاکسازی اثرات شیمیایی حشره‌کش‌ها به کمک بازیافت بطری‌های پلاستیکی

محققین روسی، روشی جدید برای تولید جاذب حشره‌کش‌ها و حذف آن‌ها از آب توسعه داده‌اند که یک تیر و دو نشان برای محیط‌زیست خواهد بود. این جاذب‌های نانویی که حذف مواد شیمیایی ناشی از مصرف بی‌رویه حشره‌کش‌ها را ممکن می‌سازند، از چهارچوب‌های فلزی-آلی تشکیل شده که خود با استفاده از بازیافت بطری‌های پلاستیکی تولید می‌شوند. چهارچوب فلزی-آلی در نظر گرفته شده برای تولید جاذب، مبتنی بر «PET» بوده که در تولید بطری‌های پلاستیکی معمول استفاده می‌شود.
تجربه موفق یک شرکت زایشی و تلاش برای ایجاد یک مرکز تولید نانومواد

تجربه موفق یک شرکت زایشی و تلاش برای ایجاد یک مرکز تولید نانومواد

استارت‌آپ زایشی «کاربیک» که بر روی نانولوله‌های کربنی و استفاده از آن‌ها برای کاهش اتلاف انرژی و همچنین جلوگیری از افزایش دمای تجهیزات الکترونیکی مصرفی متمرکز است، پس از تأمین مالی موفق و جذب سرمایه ۱۵ میلیون دلاری، در تلاش برای توسعه مقیاس و تولید انبوه محصول انحصاری خود است. تجربه موفق این استارت‌آپ نانویی برای توسعه فناوری و تولید محصول، سرمایه‌گذاران و حامیان دانشگاهی آن در جورجیاتک را به این فکر انداخته تا از آن، به‌عنوان مدلی برای ایجاد یک مرکز تولید نانومواد و کمک به سایر استارت‌آپ‌ها استفاده نمایند.
چسب‌های نانویی که توسط میدان مغناطیسی فعال می‌شود!

چسب‌های نانویی که توسط میدان مغناطیسی فعال می‌شود!

محققین سنگاپوری، با بکارگیری میدان مغناطیسی، موفق به توسعه روش جدیدی برای بهبود کارایی چسب‌ها شده‌اند. این چسب‌ها، با عبور از یک میدان مغناطیسی فعال شده و برای ایجاد استحکام لازم، بر خلاف بسیاری از چسب‌های موجود در بازار، نیازی به رطوبت یا حرارت نخواهند داشت. گفتنی است که بسیاری از سطوح فعلی، از جمله تجهیزات الکترونیکی انعطاف‌پذیر و پلاستیک‌های زیست‌تخریب‌پذیر، به شدت نسبت به گرما حساس بوده و باید از گرم شدت بیش از حد آن‌ها در هنگام فعال‌سازی چسب جلوگیری نمود؛ چالشی که با استفاده از چسب‌های مغناطیسی جدید، به کلی مرتفع می‌گردد.
تست ارزان، دقیق و سریع آنتی‌بادی کووید-۱۹

تست ارزان، دقیق و سریع آنتی‌بادی کووید-۱۹

محققین موفق به توسعه یکی از سریع‌ترین آزمایش‌های تشخیص آنتی‌بادی کووید-۱۹ شده‌اند. این فناوری پیشرفته که به کمک چاپ سه‌بعدی توسعه یافته و مبتنی بر سنسورهایی با عملکرد بسیار بالا است، نتایج تشخیص آنتی‌بادی را در مدت ۱۰ تا ۱۵ ثانیه و با قیمت مقرون به صرفه مشخص نموده و تغییری بزرگ در کنترل این اپیدمی مرگبار خواهد داشت.
بکارگیری نانوذرات سیلیس برای مقابله با آفات

بکارگیری نانوذرات سیلیس برای مقابله با آفات

بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که نانوذرات سیلیس، در برابر عوامل بیماری‌زای گیاهان، به‌عنوان راهکاری تجزیه‌پذیر و بسیار کارآمد عمل می‌کنند. استفاده از ماده‌ای که اسید سیلیسیک تحویل داده و در عین حال تحریک تدافعی گیاه را به دنبال داشته باشد، ایده‌ای بود که محققین آلمانی مورد بررسی قرار دادند. نتیجه این بررسی‌ها، حاکی از پتانسیل بالای نانوذرات سیلیس برای تحریک واکنش ایمنی گیاه و ایجاد مقاومت در برابر باکتری‌ها بوده که عملاً نیاز به دوزهای کمتری از مواد شیمیایی برای مراقبت و ایمنی گیاهان را به دنبال خواهد داشت.
جذب سرمایه ۱۶ میلیون دلاری برای تولید ایمپلنت‌های پزشکی

جذب سرمایه ۱۶ میلیون دلاری برای تولید ایمپلنت‌های پزشکی

«سولوی» که یک شرکت بزرگ تأمین‌کننده مواد مختلف است، با هدف بهبود تکنیک‌های ساخت ایمپلنت و سایر تجهیزات پزشکی، توافقنامه همکاری جدیدی با یک استارت‌آپ نانویی فعال در زمینه چاپ سه‌بعدی امضا کرده است. طبق این توافقنامه، «سولوی» یک سرمایه‌گذاری ۱۶ میلیون دلاری در «پرینترپرز» خواهد داشت. ایده اولیه پرینترترز، استفاده از چاپ سه‌بعدی پلیمر و فلز و به‌کارگیری نانوفناوری برای تسهیل و تسریع طراحی و ساخت انواع ایمپلنت و سایر تجهیزات و دستگاه‌های پزشکی می‌باشد.
صادرات یک میلیون دلاری قرص‌های ضدعفونی به هند

صادرات یک میلیون دلاری قرص‌های ضدعفونی به هند

استارت‌آپ «C-Bond Systems» که از پتانسیل‌های قابل توجه فناوری نانو برای کمک به صنایع مختلف استفاده نموده، خبر از دریافت سفارشی به ارزش یک میلیون دلار برای قرص‌های ضدعفونی‌کننده خود داده است. با ریختن این قرص‌ها در یک گالن آب، محصولی حاصل می‌شود که یک ضدعفونی‌کننده کارآمد و غیر خورنده سطح است و می‌تواند تا هفت روز مورد استفاده قرار گیرد. این قرص‌ها، در فهرست محصولات تأیید شده برای مقابله با اپیدمی کووید-۱۹ قرار دارند.
تشخیص مواد خطرناک جذب شده به گیاهان در زمان واقعی

تشخیص مواد خطرناک جذب شده به گیاهان در زمان واقعی

یک گروه تحقیقاتی بین‌رشته‌ای، موفق به ساخت نوعی سنسور نوری نانوبیونیک شده‌اند که می‌تواند سطح آرسنیک خاک را در زمان واقعی اندازه‌گیری نماید. این فناوری، مزایای قابل‌توجهی نسبت به روش‌های معمول اندازه‌گیری آرسنیک محیط داشته و نظارت بر محیط‌زیست و برنامه‌های کشاورزی را جهت حفاظت از ایمنی و سالم بودن مواد غذایی تسهیل می‌کند. سنسورهای نوری جدید، یک نوآوری بزرگ و منحصربه‌فرد در زمینه رهگیری و نظارت بر آرسنیک خاک محسوب شده که با تشخیص آرسنیک، در شدت فلورانس خود تغییر ایجاد کرده و از این طریق، نسبت به افزایش سطح آرسنیک هشدار می‌دهند.
جذب سرمایه ۵ میلیون دلاری توسط یک استارت‌آپ تولیدکننده مواد ضدحریق

جذب سرمایه ۵ میلیون دلاری توسط یک استارت‌آپ تولیدکننده مواد ضدحریق

یک استارت‌آپ نانویی که در زمینه تولید و عرضه مواد ضدحریق فعالیت دارد، موفق به جذب سرمایه ۵ میلیون دلاری شده است. «نانوتک»، که در سال ۲۰۱۹ تأسیس شده، در راستای توسعه مواد ضدحریق، همکاری‌های گسترده‌ای با صنایع انرژی و فعالان حوزه ساخت‌وساز در پیش گرفته و به واسطه تعامل خوب با مشتریان بالقوه، در همین مدت کوتاه موفق به جذب سرمایه قابل توجهی شده است. این استارتاپ که یک اسپری ضد حریق هم به بازار عرضه نموده، در صدد راه‌اندازی یک کارخانه تولیدی در آمریکا بوده و در راستای توسعه فعالیت‌هایش، به زودی تعداد کارکنان آن نیز از ۲۰ نفر فعلی به ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.
نقش کلیدی نانوفناوری در موفقیت واکسن کووید-۱۹

نقش کلیدی نانوفناوری در موفقیت واکسن کووید-۱۹

در حالی که ماراتن تولید و عرضه واکسن کووید-۱۹ به پایان خود نزدیک شده است، دو واکسن پیشتاز که متعلق به شرکت‌های فایزر و مدرنا هستند، مبتنی بر «mRNA» توسعه یافته‌اند. در این بین، باید به خاطر داشت که این دوزهای دارویی، نیاز به یک حامل ایمن و کارآمد دارند تا به جای لازم در بدن انتقال یابند. نانوذرات چربی، مولکول‌هایی هستند که به رشته‌های «mRNA» کمک می‌کنند تا از سدهای بیولوژیک بدن فرار کرده و بدون هر گونه تخریب، به سلول هدف برسند. عملاً می‌توان ادعا کرد که نانوفناوری، در کنار قابلیت‌های جانبی در زمینه تولید تجهیزات پیشگیری از جمله ماسک، در خط مقدم تولید واکسن و مبارزه با کووید-۱۹ قرار دارد.