آخرین اخبار

کمپ اشتغال کارنو

کمپ اشتغال کارنو

کمپ اشتغال کارنو، به منظور پاسخ به نیاز کارفرمایان برای جذب نیروی انسانی متخصص، اقدام به آموزش برخی مهارت‌های نرم و مهارت‌های شغلی مورد نیاز می‌نماید. در اولین کمپ اشتغال کارنو، بیش از نیمی از افراد شرکت‌کننده، موفق به دریافت تأییدیه از سوی کارفرمایان برای کسب جایگاه‌های شغلی مختلف شدند. گفتنی است که دومین کمپ، در تابستان ۹۹ برگزار می‌گردد و متقاضیان می‌توانند از تاریخ ۳۰ اردیبهشت‌ماه، با مراجعه به سایت karnostartup.ir، نسبت به ثبت‌نام اولیه اقدام نمایند.
استفاده از فناوری نانو برای مبارزه با نارسایی‌های حاد قلبی

استفاده از فناوری نانو برای مبارزه با نارسایی‌های حاد قلبی

یک شرکت تولیدکننده محصولات دارویی مرتبط با قلب و عروق، خبر از نتایج موفقیت‌آمیز استفاده از فناوری نانویی جدید خود در پیشگیری از نارسایی‌های قلبی داده است. بنا بر ادعای شرکت «کاردیول»، نانوذرات بکار گرفته شده توسط این شرکت، در سلول‌های فیبروبلاست جمع شده و از التهابات و کاهش عملکرد عضله قلب جلوگیری می‌کنند.
تمیز کردن سطوح در مقیاس‌های اتمی

تمیز کردن سطوح در مقیاس‌های اتمی

محققین آلمانی، موفق به توسعه روشی جدید برای تمیز کردن سطوح در مقیاس‌های اتمی شده‌اند. این روش مکانیکی که با استفاده از یک میکروسکوپ الکترونی و مبتنی بر فناوری نانو توسعه یافته است، کوچک‌ترین آلاینده‌ها را از سطوح جمع‌آوری می‌کند. روش ابداعی، شامل نوعی برس با نوک فلزی بسیار ظریف است که روی سطوح فشرده شده و با حرکات گسترده، تمام سطح را می‌پیماید. در این فرایند تمیزکاری، از میکروسکوپ‌های الکترونی قدرتمند، برای نظارت و کنترل فرآیند تمیزکاری در زمان واقعی استفاده می‌شود.
سرمایه‌گذاری ۲۵ میلیون دلاری برای تملک یک استارت‌آپ نانویی

سرمایه‌گذاری ۲۵ میلیون دلاری برای تملک یک استارت‌آپ نانویی

یک شرکت فعال در حوزه توسعه و تجاری‌سازی سیستم‌های نوظهور نانویی، خبر از تأمین مالی ۲۵ میلیون دلاری، برای گسترش محصولات نوری جدید خود داده است. «پیک نانوسیستمز» که در تگزاس آمریکا مستقر است، تصمیم دارد تا با استفاده از این سرمایه جدید، شرکت استارت‌آپی «پلیمرپلاس» و فناوری انحصاری آن را تحت تملک خود در آورد. گفتنی است که پلیمرپلاس تا سال ۲۰۲۱ میلادی، احتمالاً فناوری انحصاری خود برای محصولات نوری را به بازار عرضه می‌نماید.
ماسک‌های فیلتردار با قابلیت شستشو و استفاده مجدد

ماسک‌های فیلتردار با قابلیت شستشو و استفاده مجدد

فناوران کره‌ای با استفاده از الیاف‌های نانویی، موفق به تولید نوعی ماسک فیلتردار و قابل شستشو شده‌اند که می‌تواند تقاضای فزاینده برای انواع ماسک را پاسخ دهد. فناوری جدید، با فراهم نمودن امکان استفاده مجدد ماسک، نیاز به ماسک‌های جدید را کاهش داده و می‌تواند حجم تقاضا را به شکل قابل توجهی بکاهد. گفتنی است که محققین در انتظار تصویب نهایی سازمان غذا و داروی کره بوده و استارت‌آپ خود را با قابلیت تولید و عرضه ۱۵۰۰ فیلتر نانویی در روز، راه‌اندازی نموده‌اند.
قابلیت جداسازی گازهای مختلف به کمک فیلترهای پایه گرافنی

قابلیت جداسازی گازهای مختلف به کمک فیلترهای پایه گرافنی

محققین دانشگاه «UNSW» سیدنی، کلاس جدیدی از غشاهای ارزان قیمت پایه گرافنی توسعه داده‌اند که امکان جداسازی انتخابی مخلوط‌های گازی در صنایع مختلف را فراهم می‌کند. تجاری‌سازی و به‌کارگیری فیلترهای تولیدی به کمک این غشاهای گرافنی، بهره‌برداری بهینه از گازهای تولیدی در صنایع مختلف را ممکن نموده و در نتیجه، از هدررفت منابع ممانعت به عمل می‌آورد.
آیا بوتاکس‌های نانویی هم به بازار می‌آیند؟!

آیا بوتاکس‌های نانویی هم به بازار می‌آیند؟!

محققین دانشگاه سوئدی چالمرز، موفق به تولید ماده‌ای لاستیک مانند شده‌اند که می‌تواند جایگزین بافت‌های انسانی شود. خواص بی‌نظیر شناخته شده برای این ماده نانویی، این باور را ایجاد نموده که احتمالاً انقلابی بزرگ در حوزه پزشکی در راه است. ماده جدید، با توجه به ویژگی‌های منحصربه‌فردی همچون نرمی، انعطاف‌پذیری و الاستیک بودن، به دلیل سهولت فرآوری، پایداری و قابلیت استفاده در بدن، می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای کاربردهای مختلف پزشکی باشد. در همین راستا، محققین اقدام به راه‌اندازی شرکتی نموده تا دستاورد خود را تجاری نمایند.
مهاجران به مریخ، از فناوری نانو برای ساخت محصولات آلی مورد نیاز استفاده می‌کنند!

مهاجران به مریخ، از فناوری نانو برای ساخت محصولات آلی مورد نیاز استفاده می‌کنند!

یکی از آرزوهای دیرین بشر، قدم گذاشتن بر روی کرات دیگر و زندگی در آن‌ها است. فارغ از پیشرفت‌های فنی لازم برای تحقق این آرزو، نیازمندی‌های مرتبط با زندگی در سیارات دیگر هم، با محدودیت‌هایی مواجه است. برای مثال، سفر به مریخ و سکنی گزیدن در آن، مستلزم ساخت طیف وسیعی از ترکیبات آلی است که حمل آن‌ها از زمین، کاری بسیار پرهزینه خواهد بود. در واکنش به این مسئله، تیمی از محققین دانشگاه‌های کالیفرنیا و برکلی، پس از هشت سال تلاش، موفق به توسعه سیستمی ترکیبی مبتنی بر فناوری نانو شده‌اند که می‌تواند از انرژی خورشید برای تبدیل آب و دی‌اکسید کربن به بلوک‌های ساختاری مولکول‌های آلی استفاده نماید.
فراخوان جهانی گرافن؛ فرصتی برای تجاری‌سازی ایده‌های مبتنی بر گرافن

فراخوان جهانی گرافن؛ فرصتی برای تجاری‌سازی ایده‌های مبتنی بر گرافن

«نانوگان» که یک مرکز تحقیقات علوم نانو در منطقه خودمختار باسک در اسپانیا است، در راستای پیشبرد ایده‌های تجاری مرتبط با گرافن، موافقت‌نامه‌ای برای همکاری با استارت‌آپ «گرافنا» و شتاب‌دهنده «بری‌آپ»، به امضا رسانیده است. بنا بر این موافقت‌نامه، این سه بازیگر پیشرو در حوزه فناوری نانو، فراخوانی جهانی تحت عنوان «Global Graphene Call» راه‌اندازی نموده که توسعه و تجاری‌سازی ایده‌های مرتبط با گرافن را تسهیل می‌نماید.
توسعه یک تکنیک نانویی که احتمالاً کرونا ویروس را متوقف می‌سازد

توسعه یک تکنیک نانویی که احتمالاً کرونا ویروس را متوقف می‌سازد

یک تیم بین‌المللی از محققین و پژوهشگران فعال در کشورهای مختلف، موفق به توسعه روش جدیدی شده‌اند که با استفاده از فناوری نانو، می‌تواند جلوی آنفولانزا و احتمالاً کروناویروس را بگیرد. در فناوری توسعه یافته، نوع خاصی از نانو ذرات زیست‌تخریب‌پذیر و غیرسمی تولید شده که ویروس را در نوعی اسکفولد نانویی محصور نموده و اجازه آلوده کرده سلول‌های میزبان را به آن‌ها نمی‌دهند.