Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 45

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 46

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 48
اخبار | برنامه تجاری‌سازی فناوری نانو

آخرین اخبار

پاسخ‌های برگزیده مسابقه چهارم قطب‌نما- خانم الناز جهانگیری

پاسخ‌های برگزیده مسابقه چهارم قطب‌نما- خانم الناز جهانگیری

سرکار خانم الناز جهانگیری، به عنوان یکی از برگزیدگان این دور از مسابقه قطب‌نما، نگاه به پیشنهادات را از ابعاد مختلفی همچون میزان تخصص، امکانات در دسترس، رفتار گروهی، زمان ارائه خدمت، روش مورد استفاده، هزینه و مدیریت پروژه، مورد بررسی قرار داده است.
تغییر فرم الماس در ابعاد نانومتری

تغییر فرم الماس در ابعاد نانومتری

دانشمندان استرالیایی، موفق به خم کردن الماس در مقیاس‌های نانویی شده‌اند. این فناوری منحصربه‌فرد که تغییر فرم یکی از سخت‌ترین مواد موجود در طبیعت را ممکن نموده است، کاربردهای فراوانی داشته که از آن جمله، می‌توان به ذخیره‌سازی انرژی و همچنین محاسبات کوانتومی اشاره نمود. در این روش، محققین با اعمال یک میدان الکتریکی به نانوسوزن‌های ۲۰ نانومتری الماس، آن‌ها را بدون شکستگی و یا هیچ‌گونه عیب و نقص، ۹۰ درجه خم نموده‌اند.
استفاده از پارچه نانویی برای تصفیه آب

استفاده از پارچه نانویی برای تصفیه آب

محققین اسلواکی، موفق به تولید نوعی الیاف نانویی جدید شده‌اند که در مواقع بحرانی، می‌تواند به‌عنوان فیلتری کارآمد برای تصفیه آب و تولید آب آشامیدنی مورد استفاده قرار گیرد. این فیلترها، قیمت تمام‌شده پایینی داشته و می‌تواند مشکل آب آشامیدنی در مناطق کم‌برخوردار را مرتفع نماید. مسئله از آنجا بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد که به کمک نانوفیلترهای تولیدی، بدون نیاز به نیروی الکتریسیته، می‌توان فرایند تصفیه آب را بخوبی انجام داد.
تشخیص میزان و سرعت نفوذ نانوذرات در پوست انسان

تشخیص میزان و سرعت نفوذ نانوذرات در پوست انسان

محققین دانشگاه «Sechenov»، طی مجموعه آزمایشات خود، از نانوذراتی درخشان بر روی مدل‌های مختلف پوست انسان استفاده نموده تا بدین وسیله، تعداد نانوذرات نفوذ نموده به پوست، سرعت آن‌ها و همچنین عمق نفوذ آن‌ها را ارزیابی نمایند. این فناوری جالب، می‌تواند به الگوسازی‌های بعدی از فعل و انفعالات نانومواد در پوست و جایگزینی آزمایش‌های حیوانی محصولات دارویی و آرایشی، کمک شایان ذکری نماید.
تولید مقرون به صرفه گرافن از هر ماده کربن‌دار

تولید مقرون به صرفه گرافن از هر ماده کربن‌دار

محققین موفق به یافتن راهی جدید و مقرون‌به‌صرفه برای تولید گرافن شده‌اند. در این روش که از نیروی الکتریسیته استفاده می‌شود، تقریباً هر ماده حاوی کربن، اعم از مواد غذایی دور ریز و ضایعات پلاستیکی، قابلیت تبدیل به ورق‌های گرافن را خواهند داشت. در این روش جدید، هزینه‌های تولید به شکل قابل توجهی کاهش یافته و در عین حال محصولی با خلوص بیش از ۹۹ درصد و با راندمان تولید بسیار بالا، تولید می‌گردد.
استفاده از نانوسلولزهای زیست‌تخریب‌پذیر برای تولید ظروف آشپزخانه

استفاده از نانوسلولزهای زیست‌تخریب‌پذیر برای تولید ظروف آشپزخانه

یک شرکت تولیدکننده کامپوزیت‌های «PLA»، موفق به عرضه نوعی ماده کامپوزیتی زیست‌تخریب‌پذیر شده که از آن می‌توان برای تولید انبوه در دستگاه‌های تزریق و قالب‌گیری استفاده نمود. این نانوسلولز تولیدی، به صورت کامل از زیست‌توده‌های طبیعی تشکیل شده و هیچ‌گونه مشتقات نفتی ندارد. شرکت «گرین ساینس»، تصمیم دارد تا به کمک فناوری جدید، مجموعه‌ای از محصولات تجاری، شامل کارد و چنگال، ظروف آشپزخانه، فنجان و ... را با نشان «Nano Sakura» به بازار عرضه نماید.
استفاده از آسفالت‌های گرافنی در یک فرودگاه ایتالیا

استفاده از آسفالت‌های گرافنی در یک فرودگاه ایتالیا

یک شرکت تأمین‌کننده محصولات مبتنی بر گرافن، خبر از آغاز پروژه جدیدی در فرودگاه بین‌المللی رم داده که به صورت آزمایشی، از آسفالت‌های تقویت‌شده با گرافن استفاده می‌گردد. این پروژه، برای نخستین بار در جهان انجام گرفته و هدف از اجرای آن، بررسی ویژگی‌های آسفالت‌های مبتنی بر گرافن، در مقایسه با آسفالت‌های سنتی است.
استفاده از ضایعات گیاه موز برای تولید بسته‌بندی‌های نانوسلولزی

استفاده از ضایعات گیاه موز برای تولید بسته‌بندی‌های نانوسلولزی

محققین استرالیایی موفق به توسعه روشی منحصربه‌فرد شده‌اند که با استفاده از ضایعات درخت موز، می‌توان بسته‌بندی‌های‌ نانوسلولزی قابل بازیافت و تجزیه‌پذیر تولید نمود. این کشف بزرگ، یک راه حل مؤثر دوگانه برای کاهش دورریز در صنایع غذایی بوده که از طرفی بخشی از چالش مرتبط با تولید ضایعات صنایع غذایی را مصرف نموده و از طرف دیگر، به کمک بسته‌بندی‌های جدید، از هدر رفتن بیشتر مواد غذایی جلوگیری می‌نماید.
تلاش برای رفع چالش ضایعات غذایی با استفاده از فناوری نانو

تلاش برای رفع چالش ضایعات غذایی با استفاده از فناوری نانو

یک دانشجوی عربستانی با تأسیس استارت‌آپ خود در دره سیلیکون، به دنبال مبارزه با چالش فزاینده ضایعات مواد غذایی است. وی که دانشجوی دکتری رشته نانوفناوری است به منظور رفع این مشکل جهانی ۳۵ میلیارد دلاری، ، قصد دارد که از دانش نانویی خود کمک بگیرد. ایده اصلی محقق و کارآفرین ۲۶ ساله عربستانی، استفاده از نوعی نور ماوراءبنفش برای استریل کردن مواد غذایی و از بین بردن انواع باکتری، ویروس و سایر عوامل بیماری‌زا است.
استفاده از نانو ذرات سیلیس برای رفع چاقی و درمان بیماری دیابت

استفاده از نانو ذرات سیلیس برای رفع چاقی و درمان بیماری دیابت

تحقیقات جدید دانشمندان حاکی از آن است که ذرات سیلیس می‌تواند درمان‌های جدید برای چاقی و بیماری دیابت در پی داشته باشد. نتایج حاصل از آزمایش نانو ذرات سیلیس بر روی موش‌ها، پتانسیل جالب‌توجه این ذرات در جذب انرژی بدن را نشان می‌دهد که امیدها برای رفع قطعی مشکل چاقی به‌عنوان یکی از چالش‌های امروز حوزه سلامت و نیز بیماری دیابت را پررنگ‌تر می‌کند.