Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 45

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 46

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 48
مقالات | برنامه تجاری‌سازی فناوری نانو

آخرین مقالات

ساختار سازمانی در استارت‌آپ‌ها

ساختار سازمانی در استارت‌آپ‌ها

هر شرکتی، اعم از بزرگ یا کوچک، تولیدی یا خدماتی، نیازمند یک ساختار سازمانی مناسب است. استارت‌آپ‌ها هم از این موضوع مستثنی نبوده و برای موفقیت، می‌بایست از یک ساختار سازمانی اولیه برخوردار باشند. اما سؤال اینجا است که ساختار سازمانی به چه معنا است و چگونه به کارایی، تصمیم‌گیری، ارتباطات و شفافیت در استارت‌آپ‌ها کمک می‌کند؟ ساختار سازمانی مناسب برای هر استارت‌آپ، با توجه به دوره عمر آن چیست؟ در این مقاله به دنبال پاسخ به سؤالات فوق هستیم.
منتورها و نقش آن‌ها در موفقیت استارت‌آپ

منتورها و نقش آن‌ها در موفقیت استارت‌آپ

کارآفرینی و موفقیت در تجاری‌سازی ایده‌های جدید، کاری بس دشوار است. در این مسیر، چالش‌های زیادی وجود دارد که بیشتر آن‌ها، به واسطه عدم تجربه کارآفرینان، می‌تواند به فاجعه منجر شود. به همین دلیل، داشتن فردی در کنار خود که بعضاً بتواند از مسیر پیش رو آگاهی داده و در این مسیر راهنمایی‌های لازم را ارائه دهد، معجزه بی چون و چرایی است که بیش از ۳۳ درصد از استارت‌آپ‌های موفق از آن بهره می‌برند. در این مقاله، نگاهی اجمالی به منتورینگ و مزایا و منافع آن برای استارت‌آپ‌ها داشته و راهکارهایی برای استفاده حداکثری از منتورها ارائه می‌شود.
شش سبک مدیریتی برای رهبری مؤثر کسب‌وکار

شش سبک مدیریتی برای رهبری مؤثر کسب‌وکار

هر مدیر، روش خاص خود را برای آموزش تیم و انجام کارها دارد. این رویکرد متمایز، تأثیر متفاوتی بر عملکرد و روحیه کارکنان خواهد داشت و عملاً مسیر آینده کسب‌وکار شما را مشخص می‌کند. به عبارت بهتر، سبک‌ها و تکنیک‌های مختلف مدیریتی، از نظر اثربخشی، فرهنگ‌سازمانی، عملکرد کاری و سایر عوامل کلیدی تأثیرگذار در کسب‌وکار، نتایج متفاوتی دارند. در این مقاله، سعی شده تا با معرفی مهم‌ترین سبک‌های مدیریت سازمان، کاربرد و مزایا و معایب آن‌ها را معرفی کنیم.
مقیاس‌پذیری کسب‌وکار

مقیاس‌پذیری کسب‌وکار

یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی استارت‌آپ‌ها که شاید کلید اصلی موفقیت و یا شکست آن‌ها باشد، «مقیاس‌پذیری کسب‌وکار» است. یکی از چندین دلیل قابل طرح برای شکست استارت‌آپ‌ها، ضعف در تکرارپذیری مدل کسب‌وکار یا مقیاس‌پذیری آن است. نظر به اهمیت این مسئله و نقش آن در موفقیت استارت‌آپ‌ها، در مقاله حاضر به این موضوع پرداخته و مروری اجمالی بر مهم‌ترین نکات و ویژگی‌های یک کسب‌وکار مقیاس‌پذیر خواهیم داشت.
چگونه یک استراتژی بازاریابی مؤثر داشته باشیم؟

چگونه یک استراتژی بازاریابی مؤثر داشته باشیم؟

اگر بنیان‌گذار یک کسب‌وکار نوپا هستید و یا ایده‌ای در ذهن دارید و مترصد راه‌اندازی استارت‌آپ خود می‌باشید، باید بدانید که بازاریابی، یکی از مهم‌ترین فاکتورها در رشد و توسعه کسب‌وکارتان خواهد بود. اتخاذ یک استراتژی بازاریابی هوشمندانه و استفاده حداکثری از فرصت‌های دنیای دیجیتال فعلی، سهم شما را از بازار افزایش داده و شما را از رقبا متمایز می‌سازد. در این نوشتار، سعی شده تا چگونگی اتخاذ یک استراتژی بازاریابی استارت‌آپی و نحوه ارزیابی آن بیان گردد.
کارآفرین کیست؟

کارآفرین کیست؟

در حالی که امروزه کارآفرینی به موضوعی جذاب برای افراد، شرکت‌ها و حتی مقامات دولتی و سیاست‌گذاران کشورها بدل شده، اما این پرسش جدی مطرح است که اصلاً کارآفرینی چیست؟ و از آن مهمتر، کارآفرین موفق چه ویژگی‌هایی دارد؟ در این نوشتار، با تأکید بر موضوعات فناوری و نوآوری، مفهوم کارآفرینی مورد بررسی قرار گرفته و با مهم‌ترین ویژگی‌های شخصیتی و الزامات یک کارآفرین آشنا شویم.
هفت مرحله کلیدی برای چرخه عمر یک کسب‌وکار کوچک

هفت مرحله کلیدی برای چرخه عمر یک کسب‌وکار کوچک

نحوه رشد و توسعه کسب‌وکارهای کوچک از بدو راه‌اندازی تا بلوغ و سپس افول که عموماً تحت عنوان چرخه عمر شرکت‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد، از اهمیت زیادی برخوردار بوده و طبیعتاً آشنایی با مراحل مختلف دوره عمر یک شرکت و چگونگی مواجهه با آن‌ها، یکی از کلیدی‌ترین وظایف هر کارآفرین استارت‌آپی است. در این نوشتار، مراحل اصلی چرخه عمر یک کسب‌وکار کوچک تشریح شده و ویژگی‌ها و محدودیت‌های هر مرحله با تأکید بر چالش‌ها، نقاط تمرکز و منابع مالی معرفی می‌گردد.
چگونه یک استارت‌آپ ارزش‌گذاری می‌شود؟

چگونه یک استارت‌آپ ارزش‌گذاری می‌شود؟

یک کسب‌وکار نوپا و فاقد هر گونه جریان درآمدی (و حتی محصول) را چگونه می‌توان ارزیابی و ارزش‌گذاری نمود؟ چه پارامترها و فاکتورهای کلیدی را باید مدنظر قرار داد؟ از آن مهم‌تر، آیا تمامی روش‌های ارزش‌گذاری استارت‌آپ‌ها کیفی است یا این‌که روش‌های کمی و کارآمد هم برای این کار وجود دارد؟ در این مقاله، مروری اجمالی بر فرآیند ارزش‌گذاری استارت‌آپ‌ها و برخی اشتباهات رایج در این مسیر خواهیم داشت.
استراتژی شما برای مدیریت دانش در کسب‌وکارتان چیست؟

استراتژی شما برای مدیریت دانش در کسب‌وکارتان چیست؟

ظهور و پیشرفت فناوری‌های کامپیوتری از یک‌سو و اهمیت روزافزون دارایی‌های فکری و دانش سازمانی به‌عنوان ابزار کلیدی برای مزیت رقابتی از سوی دیگر، مدیران و صاحبان کسب‌وکارها را مجبور نموده تا مدیریت دانش زیربنایی تجارت خود و نحوه استفاده از آن را در اولویت قرار دهند. مدیریت این دانش و حفاظت حداکثری از آن، به‌طوری که بیشترین بهره‌وری را در پی داشته باشد، مهم‌ترین وظیفه یک کسب‌وکار است. در ادامه، مروری بر دو استراتژی اصلی مدیریت دانش، شامل استراتژی کدگذاری شده و استراتژی شخصی‌سازی شده و الزامات آن‌ها در کسب‌وکارهای استارت‌آپی خواهیم داشت.
تحلیل «SWOT»: تکنیکی کارآمد برای تدوین استراتژی کسب‌وکار

تحلیل «SWOT»: تکنیکی کارآمد برای تدوین استراتژی کسب‌وکار

از قدیم گفته‌اند که برای موفقیت در هر کاری، باید طرح و برنامه از پیش تعیین شده‌ای داشت. مهم نیست که این کار، یک هدف بزرگ و کلیدی در زندگی شخصی است یا بخشی از یک برنامه کاری، مهم داشتن نقشه راه و حرکت بر مبنای آن است. در این مقاله، تکنیک «SWOT» به‌عنوان یکی از ساده‌ترین و در عین حال کارآمدترین ابزارهای تدوین استراتژی کسب‌وکار، معرفی خواهد شد.