Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 45

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 46

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 48
اخبار | برنامه تجاری‌سازی فناوری نانو

آخرین اخبار

بیماری که خود اقدام به تولید نانوداروهای جدید برای کاهش دردهای مزمن نموده است!

بیماری که خود اقدام به تولید نانوداروهای جدید برای کاهش دردهای مزمن نموده است!

در سال ۲۰۱۰، پزشکان تشخیص دادند که «جلنا جانجیک»، سندرم درد مزمن دارد و داروهای مسکن را برایش تجویز کردند. از همان زمان، او می‌خواست یک راه حل پزشکی مؤثرتر، برای این مشکل پیدا کند. راهی که برای درمان، به داروهای اعتیادآور کنونی نیاز نداشته باشد. وی که پیشتر، در حال انجام تحقیقاتی در زمینه نانومواد برای درمان سرطان بود، از این تحقیقات ایده گرفت و این بار، به جای دارورسانی هدفمند داروهای ضدسرطان توسط نانوذرات، تصمیم به دارورسانی هدفمند، برای دردهای مزمن گرفت و از مسکن‌ها در درون نانوذرات استفاده نمود.
حفظ رتبه چهارم ایران در مقالات انتشاریافته نانو در سال ۲۰۱۸ میلادی

حفظ رتبه چهارم ایران در مقالات انتشاریافته نانو در سال ۲۰۱۸ میلادی

ایران موفق به حفظ جایگاه چهارمی خود در فهرست کشورهای دارای بیشترین انتشارات علمی در حوزه نانو فناوری گردید. در سال ۲۰۱۸ میلادی، بیش از ۱۶۶ هزار مقاله نانویی در پایگاه «Web of Science» نمایه شده‌ است که سهمی ۹.۷ درصدی از کل مقالات نمایه شده در این پایگاه را شامل می‌شود. کشورهای چین، آمریکا، هند، ایران و کره جنوبی، با سهمی ۷۴ درصدی از مقالات انتشاریافته، رده‌های اول تا پنجم کشورهای برتر را به خود اختصاص داده‌اند. یک نکته جالب، سهم قابل‌توجه مقالات نانویی نسبت به کل مقالات انتشاریافته از سوی ایران است که با ۲۲.۰۳ درصد، توانسته است در رده نخست کشورهای جهان قرار گیرد.
پاسخ‌های برگزیده مسابقه شماره دو قطبنما- خانم «زینب سادات حسینی»

پاسخ‌های برگزیده مسابقه شماره دو قطبنما- خانم «زینب سادات حسینی»

در دومین سری مسابقه قطبنما که در سال جاری و همزمان با نمایشگاه سالیانه فناوری نانو برگزار گردید، عمده دلایل شکست در یک کسب‌وکار، به عنوان پرسش اصلی مطرح بود که پاسخ‌های جذابی در خصوص آن، دریافت شد. در میان پاسخ‌های ارائه‌شده سه پاسخ، با توجه به در نظر گرفتن جنبه‌های مختلف مسئله مورد پرسش، به عنوان پاسخ‌های برگزیده انتخاب شد. یکی از این سه پاسخ، توسط خانم «زینب سادات حسینی» ارائه‌شده بود که ایرادهای کسب‌وکار شکست خورده را لیست نموده‌اند.
چشم‌اندازی روشن برای تجاری‌سازی گرافن در صنایع الکترونیک در سال ۲۰۱۹

چشم‌اندازی روشن برای تجاری‌سازی گرافن در صنایع الکترونیک در سال ۲۰۱۹

با این‌که گرافن یکی از جذاب‌ترین مواد دهه اخیر بوده، کاربردهای تجاری آن، هنوز هم کامل نشده است. گرافن، بیشتر به منظور بهبود خواص حرارتی و ساختاری، به عنوان افزودنی در کامپوزیت‌ها و پلاستیک‌ها استفاده شده است. در میان خبرهای فراوان استفاده از گرافن در صنایع مختلف، اخبار قابل توجهی هم در خصوص ورود شرکت‌های مختلف الکترونیکی، به فازهای تحقیقاتی و بدست آمدن محصولات اولیه در این حوزه ارائه شده است. به نظر می‌رسد که سال جدید میلادی، چشم‌اندازی روشن، برای ورود گرافن در محصولات الکترونیکی عرضه شده در بازار داشته باشد.
دست اندازی نانوفناوری در تکنیک‌های میکروسکوپی

دست اندازی نانوفناوری در تکنیک‌های میکروسکوپی

شاید کمتر حوزه‌ای را بتوان نام برد که نانوفناوری آن را دستخوش تغییرات قابل توجهی نکرده باشد. تکنیک‌های میکروسکوپی، صدها سال است که در علوم مختلف استفاده می‌شوند، اما در سال‌های اخیر، با ظهور فناوری نانو، هم در نوع میکروسکوپ‌ها و هم در کاربردهای آن‌ها، تحولات زیادی ایجاد شده است. یک تیم تحقیقاتی در دانشگاه میسوری، با استفاده از رزونانس پلاسمون سطحی «SPR»، موفق به دستیابی به رزولوشن‌های پایین‌تر از ۶۵ نانومتر شده‌اند و به کمک این فرایند، یک تکنیک میکروسکوپی موفقیت‌آمیز بدست آمده که به طور قابل‌توجهی، ارزان‌تر از میکروسکوپ الکترونی است.
تلاش‌های ایران برای بهبود بهره‌وری صنایع کشاورزی با استفاده از فناوری نانو

تلاش‌های ایران برای بهبود بهره‌وری صنایع کشاورزی با استفاده از فناوری نانو

امروزه نانو فناوری، به صورت گسترده‌ای در صنایع و حوزه‌های مختلف، از جمله کشاورزی، به منظور تحویل اثربخش مواد غذایی به گیاه، تولید کودها و آفت‌کش‌های جایگزین نمونه‌های شیمیایی مضر فعلی و حتی نگهداری بهینه مواد غذایی، استفاده می‌شود. ایران نیز به‌عنوان یکی از کشورهای پیشرو در حوزه نانو، سعی دارد تا فناوران و محققین فعال در این حوزه را به سمت‌وسوی توسعه کاربردهای جدید در صنایع غذایی و کشاورزی و تجاری‌سازی آن‌ها رهنمون سازد. در همین راستا، تفاهم‌نامه‌ای بین شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و ستاد ویژه‌ توسعه‌ فناوری‌ نانو منعقد گردیده است که می‌تواند همکاری‌ها در توسعه فناوری نانو در کشاورزی و منابع طبیعی را ارتقاء دهد.
کفش‌هایی که به کمک گرافن، از سرمای زمستان و روزهای بارانی نجاتمان می‌دهند!

کفش‌هایی که به کمک گرافن، از سرمای زمستان و روزهای بارانی نجاتمان می‌دهند!

این روزها نام گرافن را همه جا می‌توان شنید؛ از صنایع هوافضا و هواپیماسازی و ساخت مدارهای الکترونیکی گرفته تا صنعت پوشاک و نساجی، همه با افزودن گرافن، محصولات نوآورانه‌ای تولید می‌کنند که بر کیفیت زندگی ما، بسیار تأثیرگذار است. یک برند بریتانیایی پوشاک، به نام «Inov-8» که شهرتش بیشتر برای کفش‌های اسپرت مبتنی بر گرافن است، اخیراً همکاری خاصی را با دانشگاه منچستر آغاز نموده، تا با استفاده از گرافن، کفش‌های جدیدی مختص پیاده‌روی، تولید نماید.
راه‌اندازی سامانه تأمین مالی و سرمایه‌گذاری ملی مبتنی بر سرمایه‌گذاری جمعی

راه‌اندازی سامانه تأمین مالی و سرمایه‌گذاری ملی مبتنی بر سرمایه‌گذاری جمعی

سامانه تأمین مالی و سرمایه‌گذاری ملی ایران، با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و گروه پیشگامان کارآفرینی کارن، پیاده‌سازی خواهد شد. رونمایی از این سامانه که نخستین کارگزار تأمین مالی و سرمایه‌گذاری کشور محسوب می‌شود، در روز یازدهم دی‌ماه سال جاری و با حضور معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مدیرعامل شرکت فرابورس ایران، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از مدیران ارشد صندوق‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری و فعالان سرمایه‌گذاری کارآفرینانه، انجام گرفت.
ایران در مسیر دانشگاه‌های نسل سومی؛ تلاش دانشگاه‌ها برای حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان

ایران در مسیر دانشگاه‌های نسل سومی؛ تلاش دانشگاه‌ها برای حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان

دانشگاه‌های ایران، در راستای نقش کارآفرینی و تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی، عزمی راسخ در حمایت از کارآفرینان و شرکت‌های دانش‌بنیان دارند. در هفته گذشته، دو خبر از دانشگاه تهران و دانشگاه آزاد انتشار یافت که نشان می‌دهد، کارآفرینی دانشگاهی، به‌عنوان یکی از اولویت‌های این دانشگاه‌ها مطرح است. در نخستین رویداد، تفاهم‌نامه‌ای میان صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و پست بانک منعقد شد که بر اساس آن، شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات، می‌توانند از ضمانت‌نامه این صندوق بهره‌مند شوند. همچنین، دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد، تا یک صندوق مشترک استانی، برای اجرای طرح‌های دانش‌بنیان در این دانشگاه تأسیس نماید.
حمایت مالی دو میلیون دلاری استرالیایی‌ها برای درمان آلزایمر به کمک نانوفناوری

حمایت مالی دو میلیون دلاری استرالیایی‌ها برای درمان آلزایمر به کمک نانوفناوری

حدود نیم میلیون از مردم استرالیا، از بیماری آلزایمر رنج می‌برند و این بیماری، دومین علت اصلی مرگ‌ومیر در این کشور است. با توجه به این مشکل عظیم، دولت و نهادهای مختلف این کشور، به دنبال سرمایه‌گذاری در حوزه‌هایی هستند که می‌تواند در حل نمودن این مشکل بزرگ، کمک نماید. در همین راستا، محققان استرالیایی، برای بررسی کاربرد نانوفناوری در تشخیص و درمان بیماری آلزایمر، دو میلیون دلار حمایت مالی دریافت نموده‌اند.