Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 45

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 46

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 48
اخبار | برنامه تجاری‌سازی فناوری نانو

آخرین اخبار

جذب سرمایه 5 میلیون دلاری برای توسعه پنجره‌هایی با قابلیت کنترل نور خورشید

جذب سرمایه 5 میلیون دلاری برای توسعه پنجره‌هایی با قابلیت کنترل نور خورشید

استارت‌آپ «3E Nano» که در حوزه پنجره‌های با قابلیت کنترل نور خورشید فعالیت دارد، موفق به جذب سرمایه 5 میلیون دلاری از طریق حمایت‌های فدرال شده است. ایده بنیان‌گذاران این استارت‌آپ کانادایی متشکل از یک پوشش نازک نانویی بوده که با قرارگیری بر روی پنجره، می‌تواند حفاظت حرارتی برای پنجره‌های مسکونی و تجاری را بیش از دو برابر نماید. این فناوری در حال حاضر در مسیر تجاری‌سازی قرار داشته و به لطف جذب سرمایه جدید، با سرعت بیشتری روانه بازار خواهد شد.
جذب سرمایه 52 میلیون دلاری برای درمان‌ مبتنی بر RNA

جذب سرمایه 52 میلیون دلاری برای درمان‌ مبتنی بر RNA

«سوئیچ تراپیک» که یک شرکت زیست‌فناوری پیشگام در استفاده از علم «RNA» برای درمان بیماری‌ها است، موفق به جذب سرمایه 52 میلیون دلاری شده است. این شرکت رویکرد جدیدی نسبت به علم پزشکی داشته و به دنبال آن است که با تلفیق نانوفناوری و «RNA»، طیف وسیعی از بیماری‌ها را هدف قرار داده و سیستم عصبی مرکزی را تحت تأثیر قرار دهد.
پایداری باتری‌های سدیم-یونی به کمک نانولوله‌های کربنی

پایداری باتری‌های سدیم-یونی به کمک نانولوله‌های کربنی

استفاده از نانولوله‌های کربنی منجر به عملکرد بهتر باتری‌های سدیم یونی می‌شود. یک استارت‌آپ نانویی به نام «UP Catalyst»، خبر از توسعه مواد جدیدی برای الکترود باتری‌های سدیم یونی داده که نتایجی استثنایی برای این باتری‌ها به دنبال داشته و ذخیره‌سازی بیشتر انرژی و ارتقای پایداری باتری را به دنبال خواهد داشت.
ایجاد رابط‌های مغزی و تعدیل شبکه‌های عصبی به کمک گرافن

ایجاد رابط‌های مغزی و تعدیل شبکه‌های عصبی به کمک گرافن

شرکت اسپانیایی «اینبرین نروالکترونیک»، از ویژگی‌های منحصربه‌فرد گرافن برای ایجاد رابط‌های مغزی و یک سیستم هوشمند با قدرت پردازش بالا به منظور ارائه درمان‌های نوروالکترونیکی پیشرفته استفاده می‌کند. این شرکت به دنبال رمزگشایی و تعدیل شبکه‌های عصبی بوده که می‌تواند بهبود زندگی بیماران را به دنبال داشته باشد. این تراشه‌ها پتانسیل جمع‌آوری اطلاعات در مورد فعالیت مغز و اصلاح انحرافات در مدارهای عصبی را دارا بوده و می‌توانند علائم بیماری‌های عصبی از جمله پارکینسون و صرع را اصلاح نمایند.
جذب سرمایه 42 میلیون دلاری برای توسعه پردازشگرهای کوانتومی

جذب سرمایه 42 میلیون دلاری برای توسعه پردازشگرهای کوانتومی

«کوانتوم موشن» که یک استارت‌آپ زایشی از دانشگاه‌های «UCL» و آکسفورد است، موفق به جذب سرمایه جدید 42 میلیون پوندی شده است. هدف از این جذب سرمایه، توسعه پردازشگرهای کوانتومی سیلیکونی به منظور انتقال آن‌ها از مرحله آزمایشگاهی به عرصه کاربردهای تجاری است.
خودتمیزشوندگی پنل‌های خورشیدی به کمک پوشش‌های نانویی

خودتمیزشوندگی پنل‌های خورشیدی به کمک پوشش‌های نانویی

یک شرکت نانویی راهکاری نوآورانه برای تمیزکردن پنل‌های خورشیدی ارائه نموده است. «نانوویو» که یک شرکت استرالیایی است، پوشش نانویی چند منظوره‌ای برای صفحات خورشیدی توسعه داده که هم برای آب‌وهوای خشک و هم برای آب‌وهوای مرطوب مناسب بوده و می‌تواند از جمع شدن گرد و خاک و ایجاد جلبک در سطح پنل‌های فوتوولتائیک جلوگیری به عمل آورد.
آغاز تولید صنعتی گرافن در هند

آغاز تولید صنعتی گرافن در هند

یک شرکت هندی به نام «کربوراندوم یونیورسال» تولید صنعتی گرافن را آغاز نموده است. به این منظور، کارخانه‌ای با مساحت 1200 فوت مربع راه‌اندازی شده که سالانه ظرفیت تولید 6 هزار لیتر پودرهای گرافنی را دارا می‌باشد.
عرضه فیلترهای نانویی یک استارت‌آپ آمریکایی در سنگاپور

عرضه فیلترهای نانویی یک استارت‌آپ آمریکایی در سنگاپور

«لیک‌تک» که یک شرکت تولیدکننده فیلترهای نانویی است، در راستای گسترش بازار خود در کشورهای مختلف، وارد قرارداد همکاری جدیدی با یک شرکت سنگاپوری شده است. این قرارداد همکاری با «لیکوئینکس»، در راستای توزیع محصولات لیک‌تک در سنگاپور می‌باشد. در واقع به کمک توافق صورت گرفته، طرف سنگاپوری که خود متخصص در حوزه فناوری‌های تصفیه آب و فاضلاب است، از غشاهای سرامیکی کاربید سیلیکون لیک‌تک در راهکارهای تصفیه آب خود استفاده نموده و آن‌ها را روانه بازار می‌نماید.
اخذ مجوز FDA برای ایمپلنت‌های تولیدی از طریق چاپ سه بعدی

اخذ مجوز FDA برای ایمپلنت‌های تولیدی از طریق چاپ سه بعدی

«کوریتوا» که یک شرکت فناور مستقر در ایالات آلاباما است، خبر از اخذ مجوز غذا و داروی آمریکا (FDA) برای ایمپلنت‌های «PEEK» تولیدی از طریق چاپ سه‌بعدی داده است. پلتفرم ارائه شده مبتنی بر فناوری اختصاصی کوراتیو بوده که طراحی، برنامه‌ریزی و ساخت آن به کمک چاپگر سه‌بعدی و با ذوب رشته‌های فیلامنت انجام شده است. به کمک فرآیند کوراتیو، یک ساختار متخلخل کاملاً به هم پیوسته و یکپارچه ایجاد شده که یکپارچگی استخوانی را تقویت نموده، ارزیابی رادیوگرافی را بهبود بخشیده و خواص بیومکانیک بهتری ارائه می‌دهد.
فرمولاسیون نانویی یک استارت‌آپ فیلیپینی برای رشد بهتر گیاهان

فرمولاسیون نانویی یک استارت‌آپ فیلیپینی برای رشد بهتر گیاهان

یک استارت‌آپ فیلیپینی به نام «ماکیلینگ‌تک»، اقدام به راه‌اندازی تأسیسات تولید نیمه‌تجاری محصولی نانویی به عنوان محرک رشد گیاهان نموده است. این محصول به‌عنوان یک تنظیم‌کننده رشد گیاهی مشتق از باکتری‌ها است که جایگزینی اقتصادی برای هورمون‌های گیاهی مصنوعی وارداتی می‌باشد. فرمولاسیون مبتنی بر فناوری نانوی مورد استفاده در این محصول، مزیت جذب کارآمد 30 درصدی را در گیاهان به دنبال داشته و برای رشد ریشه، رشد ساقه، و میوه‌دهی و گلدهی مؤثر است.