Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 45

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 46

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 48
اخبار | برنامه تجاری‌سازی فناوری نانو

آخرین اخبار

استخراج عناصر با ارزشی همچون لیتیوم از آب

استخراج عناصر با ارزشی همچون لیتیوم از آب

محققان آمریکایی موفق به توسعه روش جدیدی شده‌اند که استخراج عناصر با ارزش از آب را تسهیل نموده و می‌تواند آن را به یک روش صنعتی و مقرون‌ به صرفه برای تأمین عناصری همچون لیتیوم تبدیل نماید. این فناوری که در دپارتمان انرژی آزمایشگاه‌های ملی آمریکا توسعه یافته، از نانوذرات مبتنی بر آهن و ویژگی‌های مغناطیسی آن‌ها برای استخراج عناصری مانند لیتیوم از آب‌های زیرزمینی استفاده می‌کند.
عرضه عمومی یک شرکت نانویی فعال در حوزه فیلتراسیون

عرضه عمومی یک شرکت نانویی فعال در حوزه فیلتراسیون

شرکت «لیک‌تک» که در حوزه فناوری‌های پاک و تولید و عرضه سیستم‌های پیشرفته فیلتراسیون فعالیت دارد، خبر از عرضه عمومی سهام شرکت داده است. لیک‌تک در نظر دارد تا عواید حاصل از این عرضه عمومی را برای تأمین سرمایه در گردش و همچنین اهداف عمومی شرکت مورد استفاده قرار داده و تمام یا بخش عمده بدهی‌های شرکت را تصفیه نماید.
جذب سرمایه ۱۰ میلیون یورویی برای عرضه باتری‌ لیتیومی جامد

جذب سرمایه ۱۰ میلیون یورویی برای عرضه باتری‌ لیتیومی جامد

«سالیتور» که یک استارت‌آپ بلژیکی فعال در حوزه باتری‌های لیتیومی حالت جامد است، موفق به جذب سرمایه ۱۰ میلیون یورویی شده است. بنا بر اعلام شرکت، این بودجه، در راستای توسعه بیشتر فناوری و فعال‌سازی بیشتر آن در صنعت حمل‌ونقل مورد استفاده قرار گرفته و یافتن راهکارهایی برای رسیدگی به مسائل جاری در زمینه استقلال، عملکرد، طول عمر و ایمنی فناوری، از مهمترین مسائلی است که مد نظر شرکت می‌باشد.
تصویربرداری دقیق «MRI» از تومورهای مغزی

تصویربرداری دقیق «MRI» از تومورهای مغزی

شرکت استرالیایی «فرونوا» که در حوزه‌های تشخیصی سرطان فعالیت دارد، فناوری جدیدی توسعه داده که برای تصویربرداری دقیق از سرطان‌های تهاجمی مغز و کنترل فرایندهای درمانی قابل استفاده است. این تکنولوژی نانویی که در یک همکاری فناورانه با دانشگاه «South Australia» توسعه یافته، نشانگر خاصی را هدف قرار می‌دهد که در بیش از ۹۰ درصد از تومورهای جامد، از جمله سرطان‌های مغزی با درجه بالایی یافت می‌شود.
جذب سرمایه ۱.۵ میلیون یورویی برای توسعه حسگرهای نظارت بر کامپوزیت‌ها

جذب سرمایه ۱.۵ میلیون یورویی برای توسعه حسگرهای نظارت بر کامپوزیت‌ها

استارت‌آپ فرانسوی «سنس‌این» که بر روی توسعه حسگرهای نانویی متمرکز است، به منظور ورود به فاز جدید توسعه خود، موفق به جذب سرمایه ۱.۵۵ میلیون یورویی شده است. سرمایه جذب شده، در راستای توسعه راهکارهای نوآورانه شرکت برای نظارت بر وضعیت سلامت تجهیزات و سازه‌های کامپوزیتی و همچنین آماده‌سازی شرایط برای ورود به فاز صنعتی شدن فرایند تولید مورد استفاده قرار می‌گیرد.
حذف انتخابی و هدفمند باکتری‌ها به کمک چسب زخم و پانسمان

حذف انتخابی و هدفمند باکتری‌ها به کمک چسب زخم و پانسمان

یک استارت‌آپ سوئدی به نام «آمفریا»، هیدروژل‌های ضد میکروبی جدیدی توسعه داده که بدون آسیب رساندن به بدن، امکان حذف سریع باکتری‌های مختلف را ممکن می‌سازد. این فناوری، در محصولات مختلف مراقبت از زخم که برای کاربردهای انسانی و حیوانی مورد استفاده قرار می‌گیرند، قابل اعمال می‌باشد. ایده این ماده، از پپتیدهای ضد میکروبی الهام گرفته شده که بخشی از سیستم ایمنی ذاتی بدن بوده و می‌توانند به‌طور انتخابی باکتری‌ها را ریشه‌کن کنند.
سرم نانویی برای حذف سیاهی و پف دور چشم

سرم نانویی برای حذف سیاهی و پف دور چشم

شرکت «انتود» که از شرکت‌های دارویی پیشرو در هند است، با همکاری آزمایشگاه تحقیقاتی آرایشی و بهداشتی «NuSkin» لندن، سرم زیر چشم جدیدی توسعه داده‌اند. این محصول که مبتنی بر فناوری نانو است، معضل پف یا سیاهی زیر چشم را حل نموده و در نتیجه، پتانسیل بالایی برای استقبال گسترده در بازار دارا می‌باشد.
جذب سرمایه ۱.۶ میلیون دلاری برای بررسی آنتی‌بادی داروهای مختلف

جذب سرمایه ۱.۶ میلیون دلاری برای بررسی آنتی‌بادی داروهای مختلف

«نویلیتیک» که یک استارت‌آپ فعال در حوزه تجزیه و تحلیل داده‌های بیوشیمی است، موفق به جذب سرمایه ۱.۶ میلیون دلاری در غالب سرمایه بذر شده است. این دور جذب سرمایه، در کنار سه مرحله قبلی که در قالب بذر و گرنت‌های حمایتی انجام گرفته، مجموع سرمایه‌گذاری در این استارت‌آپ را به ۶ میلیون دلار رسانده و راه را برای تسریع فرایند توسعه و تجاری‌سازی فناوری آن هموار می‌نماید.
سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیون دلاری پورشه در یک استارت‌آپ نانویی

سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیون دلاری پورشه در یک استارت‌آپ نانویی

پورشه یک سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیون دلاری را در استارت‌آپ «Group14» رهبری نموده که می‌تواند تحول قابل توجهی در باتری‌های مورد استفاده در خودروهای الکتریکی به دنبال داشته باشد. سرمایه‌گذاری جدید این خودروساز آلمانی، می‌تواند تراکم باتری‌های مورد استفاده در خودروهای الکتریکی را تا ۵۰ درصد افزایش دهد.
استفاده از نانوربات‌ها برای دارورسانی و انجام عمل جراحی

استفاده از نانوربات‌ها برای دارورسانی و انجام عمل جراحی

«بایونات»، نانو ربات‌هایی توسعه داده که با تزریق به بافت‌های مختلف بیمار، قابل هدایت به سایر قسمت‌های بدن می‌باشند. فناوری توسعه یافته توسط این استارت‌آپ کالیفرنیایی، برای انجام مؤثرتر و هدفمندتر شیمی‌درمانی، دارورسانی به نقاط مختلف بدن و یا درمان سرطان‌های مختلف در مغز یا سایر نقاط با دسترسی دشوار، قابل استفاده می‌باشد.