Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 45
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 46
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 47
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 48 اخبار | برنامه تجاریسازی فناوری نانو
ناسا قصد دارد که در یک شرکت استارتآپی فعال در حوزه نانو فناوری سرمایهگذاری نماید، تا با همکاری دانشگاه آریزونا و با استفاده از فناوری نانو، راهکاری برای رشد گیاهان در فضا بیابند.
بر اساس تحقیقات جدید صورت گرفته، یک داروی نانویی ضدسرطان کشف شده که حاوی یک ماده پلیمری و همچنین چای سبز است و میتواند امکان دارورسانی بسیار مؤثر و با دوز بالا به تومورها را فراهم نماید.
«کول پلنت» که یک استارتآپ توسعهدهنده فناوریهای مورد استفاده در کشاورزی بوده و بر بهبود کیفیت خاک متمرکز است، بهتازگی موفق به جذب سرمایه ۲۰.۳ میلیون دلاری، برای تأمین مالی پروژه ساخت یک مجموعه تولیدی شده است.
در نتیجه یک تحقیق مشترک محققین چینی و فنلاندی، با استفاده از میکروسکوپ تونلی روبشی «STM»، امکان تصویربرداری با رزولوشن بسیار بالا و در مقیاس مولکولی، برای ساختارهای پوشش یافته نانوذرات، فراهم شده است.
استارتآپ کانادایی «نانوکوآن» که در حوزه نانوفناوری و اثرات آن بر مواد لاستیکی و انعطافپذیر متمرکز است، در یک برنامه شتابدهی، موفق به جذب حمایت شده و بهعنوان یکی از ۱۰ استارتآپ برگزیده انتخاب شد. ایده این استارتآپ، فرایند جدیدی برای افزودن مواد نانویی به پلاستیک، با هدف بهبود خواص پلاستیک، بوده است.
یک شرکت استارتآپی به نام «اسپینوا»، تصمیم به تولید نوع جدیدی از پارچه از خمیر چوب دارد. در این فرآیند، توسط دستگاه پتنت شده این شرکت، از خمیر چوب که بهنوعی ژل سلولوزی تبدیل شده است، برای تولید شبکهای از الیاف استفاده میشود.
یکی از چالشهای پیش روی علم پزشکی، سلولهای آسیبدیدهای است که دیگر نمیتوانند نقش عادی خود را انجام داده و در عین حال هنوز نمردهاند. این سلولها که اصطلاحاً زامبی نامیده میشوند، میتوانند موجب نوعی وخامت رو به رشد در بدن فرد شوند. محققین، راهبردهایی برای این مسئله یافته که نانو ذرات حامل دارو، برای از بین رفتن سلولها استفاده خواهند شد.
یکی از بزرگترین شرکتهای بیمه در برزیل، به دنبال افزایش نرخ نوآوری در شرکتهای تابعه خود، از طریق تغییر فرهنگ سازمانی و افزایش چشمگیر سرمایهگذاری در طرحهای نوآورانه است.
محققین توانستهاند با استفاده از نانومیلههای طلا، روشی اصلاحشده برای چاپ سهبعدی توسعه دهند که تمامی رنگهای یک رنگینکمان را بتواند در چاپ بکار گیرد.