تعادل ذهنی و فیزیکی به کمک پچهای نانویی
یکی از کاربردهای فناوری نانو که به صورت گستردهای مورد توجه قرار گرفته، توسعه دستگاههای پوشیدنی است. توسعه روزافزون این فناوریها، ناظر بر تبادل بیش از پیش اطلاعات (ابزار مکمل تلفنهای همراه)، آگاهی از عملکرد فیزیکی و سلامت کاربران و حتی سرگرمی و تفریح میباشد. یکی از آخرین نمونههای تجاریسازی شده فناوریهای پوشیدنی که سلامت کاربران را هدف قرار میدهد، فناوری تائوپچ (Taopatch) میباشد. این فناوری که به تازگی از طریق یک پلتفرم سرمایهگذاری جمعی به نام «Indiegogo» عرضه شده است، به تعادل ذهنی و بدنی کاربر کمک میکند. پیشبینیها حاکی از آن است که این فناوری، تا آگوست سال جاری میلادی در سرتاسر جهان عرضه خواهد شد.
سازندگان این پچ بسیار کوچک، مدعی هستند که فناوری ابداعی آنها، قادر به بهبود وضعیت خلقی افراد، کاهش دردهای مزمن و همچنین کمک به سلامت عاطفی و جسمی آنها میباشد. این دستگاه، با بکارگیری ترکیبی از نور درمانی (Light therapy) و فناوریهای نوظهور نانویی، مزایای لحظهای و همچنین طولانیمدتی را برای سلامتی افراد به دنبال خواهد داشت. دستگاه، بر روی نقاط خاصی از بدن قرار گرفته و با بهره گرفتن از نانومواد، بهویژه نقاط کوانتومی، بهبود فرایندهای نوردرمانی (مشابه با یک روش لیزر درمانی سطح پایین) را به همراه دارد. در توضیحات تائوپچ آمده است: «این دستگاه پوشیدنی حاوی لایههایی از نقاط کوانتومی با ابعاد 10000 بار نازکتر از موی انسان است. این نقاط، قابلیت نورپردازی داشته و با طولموج مادون قرمز که از بدن ساطع میگردد، فعال میشوند. تائوپچ، انرژی مادون قرمز را به طولموج درمانی خاصی تبدیل میکند».
مطالعات زیادی در مورد فواید نوردرمانی بر روی اختلالات اسکلتی و عضلانی صورت گرفته که اغلب آنها، بر این ادعا صحه گذاشتهاند. مطالعات دکتر فریتز آلبرت پوپ (Fritz Albert Popp)، در سال 1972 میلادی، نشان داده که فوتونهای منتشر شده در نوردرمانی، شبیه به بیوفوتونهایی هستند که سلولهای عصبی انسان برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده میکنند. تائوپچ هم مبتنی بر همین یافتهها توسعه یافته است؛ بهطوری که نور ساطع شده، به نقاط خاص طب سوزنی روی بدن ارسال گردیده و به سیستم عصبی کاربر کمک میکند تا به یاد آورد که چگونه به صورت طبیعی با سایر نقاط بدن ارتباط برقرار کنند. به عبارت بهتر، تائوپچ یک مکمل سبک و کارآمد برای بدن، مغز و سلولها به شمار میرود.
مرجع: «Geeky»
هنوز نظری وارد نشده است!
نظر خود را ارسال نمایید
پست الکترونیکی شما انتشار پیدا نمی کند.