Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 45

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 46

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 47

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nanomatch/domains/nanomatch.ir/public_html/content.php on line 48
اخبار | برنامه تجاری‌سازی فناوری نانو

آخرین اخبار

افزایش زیبایی و ایمنی هواپیما در نتیجه بکارگیری نانوپوشش‌های یک استارت‌آپ کانادایی

افزایش زیبایی و ایمنی هواپیما در نتیجه بکارگیری نانوپوشش‌های یک استارت‌آپ کانادایی

شرکت استارت‌آپی «آماریس» که تنها سه سال از تأسیس آن می‌گذرد، در اقدامی نوآورانه، پوشش‌های سرامیکی نانویی را از دنیای خودرو به صنعت هوایی آورده است. این نانو پوشش‌ها، سطوحی فوق‌العاده ایجاد نموده که افزایش طول عمر، عملکرد، ایمنی و ظاهر هواپیماها و هلیکوپترها را به دنبال خواهد داشت. این استارت‌آپ کانادایی که در مجاورت فرودگاه بین‌المللی واترلو مستقر است، به کمک پوشش‌های خود، چهار حوزه اصلی را هدف قرار می‌دهد: حداکثر ایمنی پرواز،حداکثر عملکرد پرواز، سهولت و سرعت تعمیرات و نگهداری، محافظت از سطح و طول عمر بدنه.
عرضه ماسک‌هایی با طول عمر سه ساله توسط یک استارت‌آپ چینی

عرضه ماسک‌هایی با طول عمر سه ساله توسط یک استارت‌آپ چینی

یک استارت‌آپ چینی، موفق به طراحی و تولید ماسک‌های نانویی جدیدی شده که با مقاومت در برابر انتقال آئروسل‌ها، می‌تواند انقلابی در ماسک‌های زیست‌سازگار و مقابله با بیماری‌های تنفسی ایجاد نماید. ماسک‌های تولیدی «تائر اینوویشن»، از غشاهایی با تخلخل‌های نانویی استفاده نموده و در عین حال از نوعی اثر ضد میکروبی ناشی از میدان الکتریکی نیز بهره می‌برد. از همه جالب‌تر، این ماسک‌ها با عمری سه ساله، تحولی در محصولات مشابه ارائه شده ایجاد می‌کنند.
ورود هفت استارت‌آپ نانویی در برنامه شتاب‌دهی فناوری‌های سخت دانشگاه «MIT»

ورود هفت استارت‌آپ نانویی در برنامه شتاب‌دهی فناوری‌های سخت دانشگاه «MIT»

دانشگاه «MIT»، با هدف پشتیبانی بهتر از استارت‌آپ‌های فعال در حوزه فناوری‌های سخت و به‌طور خاص استارت‌آپ‌های نانویی، یک برنامه شتاب‌دهی جدید تحت عنوان «START.nano» راه‌اندازی نموده است. در اولین دوره از این برنامه آزمایشی، هفت شرکت نوپای نانویی پذیرفته شده‌اند تا مراحل توسعه و تجاری‌سازی ایده‌های خلاقانه خود را سریع‌تر و با ضریب اطمینان بالاتری طی کنند.
بازار ۱۰۰ میلیارد دلاری در انتظار بسته‌بندی‌های نانویی

بازار ۱۰۰ میلیارد دلاری در انتظار بسته‌بندی‌های نانویی

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، بازار جهانی بسته‌بندی‌های مبتنی بر نانو فناوری در سال ۲۰۱۹ میلادی، بالغ بر ۳۶.۷۱ میلیارد دلار بوده است. این بازار گسترده، با توجه به رشد سالیانه ۱۳.۲ درصدی، فرصت بسیار مناسبی برای شرکت‌های فناور و محققین فعال در صنعت نانو بوده تا با توسعه و تجاری‌سازی ایده‌های خود، سهمی از آن را به خود اختصاص دهند.
استفاده از باتری‌های نانویی یک استارت‌آپ هندی در موتورهای سه‌چرخ

استفاده از باتری‌های نانویی یک استارت‌آپ هندی در موتورهای سه‌چرخ

«امگا سیکی» که از فعالان صنعت خودرو و موتورهای سه‌چرخ در هند است، خبر از آغاز یک همکاری استراتژیک با استارت‌آپ نانویی «Log9 Materials» داده است. این همکاری، در راستای بکارگیری باتری‌های نوین و با قابلیت شارژ سریع در موتورهای سه‌چرخ امگا سیکی شکل گرفته است. این فناوری، ابتدا در دو نوع موتور سه چرخ با باتری‌های ۵.۸ کیلووات ساعت و ۶.۵ کیلووات ساعت مورد استفاده قرار گرفته و با چرخه شارژ ۱۵۰۰۰ تایی و ضمانت تعویض ۱۵ ساله به امگا سیکی تحویل داده می‌شوند.
تلاش یک استارت‌آپ استونیایی برای تولید اکسیژن و نانومواد ارزشمند در جو مریخ

تلاش یک استارت‌آپ استونیایی برای تولید اکسیژن و نانومواد ارزشمند در جو مریخ

یک استارت‌آپ استونیایی به‌نام «یوپی کاتالیست»، با پشتیبانی آژانس فضایی اروپا، در صدد تولید اکسیژن در مریخ است. فناوری نانویی این استارت‌آپ، به محققین کمک می‌کند تا با استفاده از منبع بزرگ دی‌اکسید کربن موجود در جو مریخ، اکسیژن مورد نیاز برای کارهای فضایی را تولید نموده و گام بعدی برای سفر به فضا و استقرار در سیارات دیگر را محکم‌تر بردارند. همچنین محصول جانبی این فرایند، نانومواد کربنی باارزشی خواهد بود که در سایر کاربردهای فضایی به کمک می‌آیند.
ثبت اختراع یک استارت‌آپ نانویی برای ترمیم شیشه خودرو

ثبت اختراع یک استارت‌آپ نانویی برای ترمیم شیشه خودرو

استارت‌آپ نانویی «سی-باند سیستم»، خبر از ثبت اختراع جدیدی داده که یک محلول شیمیایی برای ترمیم ترک‌های شیشه خودرو را معرفی می‌کند. این محلول نانویی، ترک‌ها و آسیب‌های ایجاد شده در شیشه را پس از یک حرارت‌دهی ساده برطرف نموده و از اعمال هزینه‌های اضافی برای تعویض شیشه خودرو جلوگیری به عمل می‌آورد.
استفاده از نانوذرات مغناطیسی برای استخراج لیتیوم

استفاده از نانوذرات مغناطیسی برای استخراج لیتیوم

محققین آمریکایی، ایده‌ای هوشمندانه برای استخراج مواد باارزش معدنی از محلول‌های نمکی آن‌ها ارائه نموده‌اند. این ایده که مبتنی بر استفاده از نانوذرات مغناطیسی است، امکان دستیابی به مواد معدنی کمیاب که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند را فراهم می‌سازد. این فناوری که در دپارتمان انرژی آزمایشگاه ملی آمریکا توسعه یافته و مجوز انحصاری بهره‌برداری از آن به یک استارت‌آپ جدیدالتأسیس به نام «Moselle » اعطا شده، در حال گذراندن تست‌های مقیاس صنعتی برای استخراج لیتیوم از آب‌های حاصل در صنایع نفت و گاز است.
استفاده از تورهای نانویی برای شکار تومورهای مغزی

استفاده از تورهای نانویی برای شکار تومورهای مغزی

محققین ایتالیایی، ایمپلنت‌های نانویی جدیدی ابداع نموده‌اند که فرایندهای درمان تومورهای مغزی را کارآمدتر از قبل می‌سازد. این سیستم پزشکی پیشرفته، متشکل از یک شبکه پلیمری بسیار کوچک است که تومورهای مغزی را همچون یک تور ماهیگیری احاطه نموده و انتقال کارآمد دارو را امکان‌پذیر می‌سازد. مهم‌ترین مزیت این تجهیز نانویی، درمان بیماری خطرناک «گلیوبلاستوم مولتی‌فرم» است که در حال حاضر، هیچ درمان مؤثری برای آن وجود ندارد.
استفاده از نانومواد کربنی برای بهبود سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی

استفاده از نانومواد کربنی برای بهبود سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی

«آرت نانو» که در حال کار بر روی نانومواد کربنی و استفاده از آن‌ها در سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی و بهبود فناوری‌های مرتبط با باتری‌ها است، در ادامه تلاش‌های موفقیت‌آمیز خود، خبر از ارتباطات نزدیک با یک آژانس حقوقی متخصص در حوزه مالکیت فکری داده است. این شرکت همچنین پروژه جدیدی برای تأمین مالی و گسترش فعالیت‌های خود در کشورهای مختلف آغاز نموده است. فناوری آرت نانو، با افزودن مواد جدید کربنی به هر دو الکترود منفی و مثبت باتری، میزان سولفاتاسیون را به طرز چشمگیری کاهش داده و علاوه بر بهبود عملکرد، وزن سیستم را هم کاهش می‌‌دهد.