تجاریسازی فناوری تولید پروتئینهای لبنی بدون استفاده از حیوانات
شرکت استارتآپی پرفکتدی «Perfect Day» که در زمینه تولید پروتئینهای لبنی بدون استفاده از حیوانات فعالیت مینماید، در حال مذاکره با برخی شرکای خود در صنایع غذایی است تا با استفاده از فناوری ابداعی خود، دوستداران مواد لبنی، گیاهخواران و کسانی که از محصولات حیوانی استفاده نمینمایند، بتوانند بهطور یکسان از فرآوردههای غذایی موجود در بازار استفاده نمایند.
بنا بر گزارش وبسایت «Genetic Literacy Project»، پرفکتدی یکی از شرکتهایی است که بهعنوان نسل جدید کسبوکارهای کشاورزی سلولار فعالیت مینمایند. این دسته از شرکتها با استفاده از مخمرهای اصلاح ژنتیکی و ایجاد برخی تغییرات برنامهریزیشده برای تولید پروتئین و یا سایر مواد غذایی موجود در گیاهان و حیوانات، محصولات و فرآوردههایی در مقیاس صنعتی، بدون نیاز به افزایش حیوانات برای تولید آنها و نیز تأثیرات کمتر زیستمحیطی، تولید و به بازار عرضه مینمایند.
پرفکتدی با استفاده از تکنیکهای ترکیب مصنوعی «DNA» که به تغییر و افزایش توالیهای موجود در آن منجر میشود، مخمر لازم برای تولید پروتئینهای موجود در شیر (شامل کازئین، لاکتوگلوبلین و لاکتوبلومین) را ایجاد مینماید. در ادامه، شکر و سایر افزودنیهای لازم به این ترکیب اضافه شده و در نهایت این ترکیب را میتوان در انواع فرآوردههای غذایی بهعنوان جایگزین شیر یا پنیر ارگانیک استفاده نمود. پروتئینهای لبنی تولید شده توسط پرفکتدی دارای خواصی کاملاً مشابه با نمونههای تولید شده از شیرهای حیوانی است و با توجه به فرآیند کاملاً مکانیکی ساخت آن، فناوری جدید میتواند تحولی عظیم در تولید پروتئینهای لبنی ایجاد نماید.
مرجع: Genetic Literacy Project
هنوز نظری وارد نشده است!
نظر خود را ارسال نمایید
پست الکترونیکی شما انتشار پیدا نمی کند.